Αναβάθμιση υπολογιστών

Αναβάθμιση Υπολογιστών

Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

Θέλετε να κάνετε κάποια αναβάθμιση υπολογιστή και αναζητάτε την καλύτερη λύση ;

Ξέρετε αν σας συμφέρει να αναβαθμίσετε τον υπολογιστή σας ή να τον αλλάξετε ;

Αξίζει να κάνετε αναβαθμιση pc ;

Ερχόμαστε στο χώρο σας και αναβαθμίζουμε το pc σας

Μερικές φορές είναι προτιμότερο να αγοράσετε ένα νέο υπολογιστή παρά να χρεωθείτε για ανταλλακτικά τα οποία είναι δυσεύρετα και δεν ξέρετε αν θα λειτουργούν σωστά. Ο τεχνικός μας έρχεται στο χώρο σας και πραγματοποιεί αναβάθμιση pc που αφορά σκληρό δίσκο, ram, επεξεργαστή ή οτιδήποτε άλλο χρειαστείτε, αλλά πριν θα σας συμβουλέψει για το αν αξίζει τον κόπο να προχωρήσετε στην αναβαθμιση αυτή.

Κάνουμε έρευνα αγορά για εσάς

Δεν είναι λίγες οι φορές που πελάτες μας έχουν προβεί σε αγορά hardware ή software που δεν είναι συμβατό με τον υπολογιστή τους. Χρειάζεται εμεπειρία για να γίνει σωστή επιλογή υλικού και τιμής.

Στην εταιρία μας, επειδή δεν έχουμε κέρδος απο το εμπόριο hardware, δρούμε προς όφελος σας και επιλέγουμε για εσάς την φθηνότερη και αποτελεσματικότερη λύση. Ένας απο τους τεχνικούς υπολογιστών μας έρχεται στο χώρο σας και αφου δεί το μηχάνημα σας, συζητά μαζί σας για τις δυνατότητες αναβάθμισης. Αξίζει τον κόπο η επίσκεψη και πολλές φορές το κόστος της επίσκεψης είναι κατα πολύ μικρότερο απο το κέρδος το οποίο θα έχετε στην τσέπη σας.

Αναλαμβάνουμε

  • Αναβάθμιση μνήμης RAM
  • Αγορά και τοποθέτηση σκληρού δίσκου (hard disk)
  • Εγκατάσταση DVD-ROM
  • Αναβάθμιση Επεξεργαστή
  • Άλλες σχετικές εργασίες

Κόστος Εργασίας Τεχνικού

Συνήθως για τις παραπάνω εργασίες απαιτούνται 1 - 2 ώρες
ανάλογα με τα προβλήματα που μπορεί να προκύψουν, τις υποδομές που υπάρχουν αλλά και τις απαιτήσεις του χρήστη. Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες όσον αφορά τη χρέωση τεχνικού στο χώρο σας.

Έχουμε κερδίσει την εμπιστοσύνη εκατοντάδων πελατών μας

Οι υπηρεσίες που παρέχονται, είναι προϊόν του άριστου γνωστικού υπόβαθρου, της πολυετούς εμπειρίας του προσωπικού στο χώρο της πληροφορικής και της συνεχούς ενημέρωσης και προσαρμογής στα σύγχρονα τεχνολογικά δεδομένα, προσφέροντας έτσι ολοκληρωμένες λύσεις στις ανάγκες των πελατών μας. 

About OnSite

Nullam velit elit, luctus a neque tempus, commodo facilisis felis. Etiam quam ex, elementum vel fringilla at.

Vestibulum placerat mauris sodales.

Mon – Fri : 10 AM to 5 PM
Sat – Sun : 10 AM to 2 PM

Contact Info

Λορ. Μαβίλη 3
Λάρισα ΤΚ 412 21
Ελλάδα

(+30) 2411 116218
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.