Επισκευή, συντήρηση εκτυπωτών

Επισκευή, συντήρηση εκτυπωτών

Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

Διάγνωση και επισκευή του εκτυπωτή σας.

Οι τεχνικοί μας θα κάνουν διάγνωση και επιδιόρθωση προβλημάτων του εκτυπωτή σας ,από την εγκατάσταση του σωστού  λογισμικού μέχρι  την προσαρμογή των ρυθμίσεων ώστε  να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις σας. Θα βοηθήσει στη σύνδεση του εκτυπωτή σε δίκτυο  και την πρόσβαση από κοινού σε όλη την κατοικία σας ή το μικρό γραφείο. Οι τεχνικοί της SYSUPPORT, θα σας εξασφαλίσουν την πιο πρόσφατη έκδοση προγράμματος οδήγησης και την άρση των συγκρούσεων του λογισμικού, εάν υπάρχουν. Θα εκτελέσουν δοκιμαστική εκτύπωση ώστε να διασφαλιστεί ότι ο εκτυπωτής σας είναι σε καλή λειτουργική κατάσταση.
Απλά μας δίνετε  το πράσινο φως για την απομακρυσμένη πρόσβαση στον υπολογιστή σας μέσω του Διαδικτύου και οι τεχνικοί μας θα σας βοηθήσουν να ξεκινήσετε στην στιγμή.
Καλέστε την SYSUPPORT και εμείς θα σας βοηθήσουμε  να διαμορφώσετε τις ρυθμίσεις για την ποιότητα εκτύπωσης, την χρήση του μελανιού και άλλα χαρακτηριστικά,  ανάλογα τις απαιτήσεις  σας.
Η υπηρεσία  τεχνική υποστήριξη  εκτυπωτή και scanner περιλαμβάνει:

  •  Τεχνική υποστήριξη εκτυπωτή με μια στάνταρ τιμή.
  •  Εγκατάσταση , ρύθμιση και  προσαρμογή  εκτυπωτή στο δίκτυο των υπολογιστών σας.
  •  Προσαρμογή των ρυθμίσεων του εκτυπωτή με βάση τις προτιμήσεις σας.
  •  Άμεση πρόσβαση ανά πάσα στιγμή σε εξειδικευμένους  τεχνικούς μέσω του διαδικτύου.

Εξειδικευμένοι  τεχνικοί  για κάθε εκτυπωτή ανεξαρτήτως  μοντέλου.

Έχουμε κερδίσει την εμπιστοσύνη εκατοντάδων πελατών μας

Οι υπηρεσίες που παρέχονται, είναι προϊόν του άριστου γνωστικού υπόβαθρου, της πολυετούς εμπειρίας του προσωπικού στο χώρο της πληροφορικής και της συνεχούς ενημέρωσης και προσαρμογής στα σύγχρονα τεχνολογικά δεδομένα, προσφέροντας έτσι ολοκληρωμένες λύσεις στις ανάγκες των πελατών μας. 

About OnSite

Nullam velit elit, luctus a neque tempus, commodo facilisis felis. Etiam quam ex, elementum vel fringilla at.

Vestibulum placerat mauris sodales.

Mon – Fri : 10 AM to 5 PM
Sat – Sun : 10 AM to 2 PM

Contact Info

Λορ. Μαβίλη 3
Λάρισα ΤΚ 412 21
Ελλάδα

(+30) 2411 116218
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.