Υπηρεσίες Ασύρματων Δικτύων

Υπηρεσίες Ασύρματων Δικτύων

Αξιολόγηση Χρήστη: 0 / 5

Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

Η γρήγορη και αδιάλειπτη ασύρματη πρόσβαση στο διαδίκτυο – ίντερνετ, αποτελεί πλέον ανάγκη για όλες σχεδόν τις επιχειρήσεις αλλά και τα σπίτια.
Η SYSUPPORT έχοντας μεγάλη εμπειρία σε εγκαταστάσεις - έργα ασύρματης δικτύωσης, είναι σε θέση να υλοποιήσει το δικό σας ασύρματο δίκτυο με όλες τις προδιαγραφές ασφαλείας και τα εχέγγυα που πρέπει να διαθέτει το τελευταίο, έτσι ώστε να είναι λειτουργικό, αποδοτικό και ασφαλές.
Είναι εξαιρετικά σύνηθες, το φαινόμενο της μη ύπαρξης ενσύρματης καλωδίωσης σε επαγγελματικούς χώρους ή ακόμη και όταν η τελευταία υπάρχει, να απαιτείται η προσθήκη κάποιων πιο απομακρυσμένων θέσεων εργασίας, των οποίων η ενσύρματη δικτύωση δεν είναι εφικτή ή είναι εξαιρετικά δύσκολη και κοστοβόρα. Η υλοποίηση ενός ασύρματου δικτύου, είναι σίγουρα η λύση που θα ικανοποιήσει τις απαιτήσεις σας, με τον πλέον ασφαλή και σύγχρονο τρόπο.
Επιπρόσθετα, μπορείτε να υλοποιήσετε ξεχωριστό, απομονωμένο ασύρματο δίκτυο για τους επισκέπτες - πελάτες σας (guest portal), οι οποίοι πλέον θα μπορούν να έχουν πρόσβαση στο διαδίκτυο με ασφάλεια και ταυτόχρονα χωρίς να θίγεται η ακεραιότητα του εταιρικού σας τοπικού δικτύου.

Επίσης η σύνδεση δύο ή περισσοτέρων χώρων μιας εταιρίας οι οποίοι βρίσκονται σχετικά κοντά ή είναι απομακρυσμένοι αλλά παρόλα αυτά υπάρχει οπτική επαφή μεταξύ τους, είναι μια κλασική πλέον εφαρμογή της τεχνολογίας ασύρματης δικτύωσης. Το χαμηλό κόστος σε αντίθεση με τα υπέρογκα κόστη των μισθωμένων γραμμών (leased lines) που στις περισσότερες των περιπτώσεων είναι δυσβάστακτα για τους επιχειρηματίες, όπως επίσης και η ταχύτητα υλοποίησης – εφαρμογής, αποτελούν τους πλέον καθοριστικούς παράγοντες στην επιλογή λύσης ασύρματης δικτύωσης.

Επιγραμματικά οι εργασίες που μπορούμε να αναλαμβάνουμε είναι:

 • Σχεδιασμός Εσωτερικών ασύρματων δικτύων με τον βασικό μόνο ενσύρματο σκελετό (backbone)
 • Επέκταση του ήδη υπάρχοντος ενσύρματου δικτύου που διαθέτετε με ασύρματους σταθμούς.
 • Επέκταση του ήδη υπάρχοντος ασύρματου δικτύου που διαθέτετε με επιπλέον ασύρματους σταθμούς.
 • Έλεγχος και μελέτη του υπάρχοντος ασύρματου σας δικτύου για να εντοπιστούν πιθανά «κενά» ασφαλείας στο δίκτυο σας.
 • Ασύρματες ζεύξεις δύο ή περισσοτέρων σημείων με οπτική επαφή ακόμα και σε μεγάλες χιλιομετρικές αποστάσεις για:
  • Σύνδεση 2 απομακρυσμένων εταιρικών εγκαταστάσεων
  • Μεταφορά δεδομένων
  • Μεταφορά σύνδεσης Internet σε απομακρυσμένες περιοχές
  • Μεταφορά απλής αναλογικής γραμμής τηλεφώνου μέσω wifi από ένα σημείο σε ένα άλλο.
  • Πρόσβαση σε σύστημα καμερών - καταγραφικό
 • Μελέτη, κατασκευή και προμήθεια υλικών για την υλοποίηση ασύρματων δικτύων δημόσιας πρόσβασης στο διαδίκτυο (Public Hotspots) τόσο σε κλειστούς όσο και σε ανοιχτούς χώρους (καφετερίες, πλατείες, κλαμπ, κ.λ.π.)
 • Μελέτη, κατασκευή και προμήθεια υλικών για την υλοποίηση ασύρματων δικτύων για εξυπηρέτηση συστημάτων ασύρματων σταθμών όπως μεγάλες αποθήκες, εκθέσεις ή ασύρματες παραγγελιοληψίες.
Έχουμε κερδίσει την εμπιστοσύνη εκατοντάδων πελατών μας

Οι υπηρεσίες που παρέχονται, είναι προϊόν του άριστου γνωστικού υπόβαθρου, της πολυετούς εμπειρίας του προσωπικού στο χώρο της πληροφορικής και της συνεχούς ενημέρωσης και προσαρμογής στα σύγχρονα τεχνολογικά δεδομένα, προσφέροντας έτσι ολοκληρωμένες λύσεις στις ανάγκες των πελατών μας. 

About OnSite

Nullam velit elit, luctus a neque tempus, commodo facilisis felis. Etiam quam ex, elementum vel fringilla at.

Vestibulum placerat mauris sodales.

Mon – Fri : 10 AM to 5 PM
Sat – Sun : 10 AM to 2 PM

Contact Info

Λορ. Μαβίλη 3
Λάρισα ΤΚ 412 21
Ελλάδα

(+30) 2411 116218
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.